Sveriges Bästa Näringslivsdag

Den 12 september är det dags!

Den 12 september kl. 12:00 – 16:30, samlas Näringslivet i Skåne Nordost på Kristianstads Arena för 2024 års upplaga av Sveriges Bästa Näringslivsdag.

Årets program presenteras under våren, men vi kan redan nu lova att det blir en fantastisk eftermiddag.

Om näringslivsdagen

Sveriges Bästa Näringslivsdag har under 2016 till 2022 arrangerats av kommunerna i Skåne Nordost; Bromölla, Hässleholm, Hörby, Kristianstad, Osby och Östra Göinge tillsammans med Kristianstad Österlen Airport. En gemensam näringslivsdag för det lokala näringslivet i nordöstra Skåne fylld med möten mellan både nya och gamla kontakter, en dag fylld av inspiration, lärdomar och god mat.

Det är ett viktigt event som visar potentialen och mångfalden hos företagen, samtidigt som den bidrar till en ökad attraktionskraft i Skåne Nordost. Konceptet för dagen har nu funnits med några år och vi känner att det är dags för uppdatering. Hur ska Sveriges Bästa Näringslivsdag se ut? Vilka delar ska finnas kvar och vilka nya delar ska läggas till? Funderingarna är många och tiden är knapp, men ett av besluten är att Sveriges Bästa Näringslivsdag kommer att ske vartannat år, med start 2024. Detta innebär att vi kommer att ägna 2023 åt att planera för eventet 2024.