Digitala lösningar

Var och hur kan du synas med ditt företag? Idag handlar det inte om du ska synas digitalt, utan var du ska synas. Det är grundläggande att synas digitalt om du vill ha kunder eller besökare till ditt företag. Du kan redan finnas med digitalt, utan att du vet om det, och då är det viktigt att du ägarskap över uppgifterna.

Olika kanaler att känna till

Social media, Google My Business, webbsida och reseplattformar – det finns många kanaler som är viktiga för dig som företagare. Det är kanske inte rimligt att du ska hinna synas och uppdatera alla. Men välj då utifrån var du tror du hittar din målgrupp.

Tourism in Skåne har samlat konkreta guider till hur du bör arbeta med de viktigaste kanalerna. Du hittar även verktyg för hur du kan skapa eget innehåll på ett enkelt sätt.

Din digitala närvaro på Tourism in Skånes webbplats

Den digitala resenären

Även Visit Sweden har en guide för företagare om att lära känna den digitala resenären. Eftersom mer än varannan resenär i Europa väljer att boka sin resa online, är det viktigt att du förstår och känner till hur du ska synas med din produkt digitalt.

Den digitala resenären på Visit Swedens webbplats

Digitalt stöd för dig

Vi som jobbar med besöksnäring i kommunerna i nordöstra Skåne erbjuder också stöd för att du ska bli mer synlig online. Vi håller workshops, men du kan även boka en coach för att träffa bara dig och titta över hur din situation ser ut, eller hjälp med att komma igång eller vidare med digitala kanaler. Vi utgår då ifrån den nivå du befinner dig med ditt företag och ger tips och råd utifrån den.